Polaris Growth behaalt Klaviyo Elite Partner status

Klaviyo
Geplaatst op:
,
| Laatste update op:
07
October
,
2024

Met grote trots delen wij het fantastische nieuws: Polaris Growth is nu officieel Klaviyo Elite Partner! Dit is de hoogste partnerstatus die Klaviyo te bieden heeft, en een enorme mijlpaal voor ons.

In 2017 ben ik voor het eerst Klaviyo begonnen te gebruiken. Vanaf dat moment wist ik dat dit platform een doorslaggevende factor zou zijn voor e-commerce merken. Mijn doel was op dat moment duidelijk: Uitgroeien tot de beste Klaviyo Agency van Nederland, en nu, met de erkenning van Klaviyo als Elite Partner, kunnen we met zekerheid zeggen dat Polaris Growth de beste Klaviyo Agency in de Benelux is.

Deze erkenning betekent dat we toegang hebben tot de nieuwste tools, exclusieve features en de beste ondersteuning rechtstreeks van het Klaviyo-team. Dit stelt ons in staat om onze klanten nog betere resultaten te bieden en hun klantwaarde te maximaliseren door middel van de 3 diensten die we leveren: e-mailmarketing, conversieoptimalisatie (CRO), en customer value optimization (CVO). Polaris Growth is meer dan een partner; we zijn een verlengstuk van het succes van onze klanten.

We zijn ontzettend dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en de fijne samenwerking met Klaviyo. Samen blijven we streven naar groei, innovatie, en succes voor e-commerce merken in de Benelux.

Ben je benieuwd hoe wij jouw merk kunnen helpen groeien en je Klaviyo-potentieel volledig kunnen benutten? Neem gerust contact met ons op – we helpen je graag verder!

Omar Lovert,
Oprichter Polaris Growth


Polaris Growth

Meer weten?

Neem contact op